Uw vertrouwde juwelier in Oldenzaal

Goudsmid en juwelier in Oldenzaal

Welkom bij Tanke Visser, uw goudsmid en juwelier in Oldenzaal. Bij ons vindt u een breed assortiment aan sieraden en horloges, evenals uitgebreide diensten op het gebied van reparaties en maatwerk. Met samen ruim 50 jaar passie voor het vak, zijn wij uw vertrouwde juwelier in Oldenzaal.

Dé juwelier in Oldenzaal voor reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en herstellen van sieraden, zoals herinneringssieraden, vingerafdrukken en trouwringen. Elk sieraad dat wij onder handen nemen, krijgt de aandacht en zorg die het verdient. Mocht tijdens de werkzaamheden blijken dat er extra reparaties nodig zijn, dan overleggen wij dit altijd eerst met u. Wij houden niet van verrassingen, en u vast ook niet. Bij Tanke Visser, dé juwelier in Oldenzaal, staan transparantie en klanttevredenheid voorop.

Alle sieraden blijven veilig in de winkel en worden niet verzonden, wat door klanten wordt gewaardeerd vanwege het behoud van de emotionele en materiële waarde van de sieraden.

Uw ideeën realiseren bij dé juwelier in Oldenzaal

Naast reparaties, bieden wij als juwelier in Oldenzaal ook maatwerk. Heeft u een specifiek idee of een ontwerp in gedachten voor een sieraad? Neem gerust een ontwerp of plaatje mee, of bespreek uw wensen met ons, zodat wij een uniek sieraad voor u kunnen creëren. Ons atelier beschikt over een uitgebreide collectie voorbeelden om u te inspireren. Bovendien kunnen de werkzaamheden in delen worden uitgevoerd om de kosten te spreiden. Zo kunt u zonder zorgen genieten van een uniek sieraad dat perfect bij u past.

Bij ons wordt de afleveringsdatum van gerepareerde, gerestaureerde of veranderde sieraden altijd vooraf met u besproken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart uw sieraad bij ons achterlaten. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en service, zodat u tevreden en blij de deur uitgaat.

Expertise en vakmanschap bij dé juwelier in Oldenzaal

Wij zijn Hans en Charlotte, de drijvende krachten achter Tanke Visser. Beiden hebben wij de vakschool in Schoonhoven afgerond en zijn we sinds 1992 gediplomeerde goudsmeden. Na drie jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse bedrijven, besloten wij in 1995 onze eigen juwelier in Oldenzaal te starten. Onze gezamenlijke passie en vakmanschap resulteren in unieke en hoogwaardige sieraden, waarbij vakmanschap en oog voor detail centraal staan.

Dé juwelier in Oldenzaal met een ruime collectie sieraden

In onze winkel bieden wij een breed assortiment aan sieraden. Van ringen en colliers tot armbanden en hangers, u vindt het allemaal bij uw juwelier in Oldenzaal. Ook voor asringen en gedenksieraden kunt u bij ons terecht. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek stuk of een modern ontwerp, wij hebben voor ieder wat wils.

Bezoek dé juwelier in Oldenzaal! 

Wij nodigen u graag uit om onze winkel in Oldenzaal te bezoeken. Kom langs om onze prachtige collectie sieraden en horloges te bekijken en te passen. Wij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de perfecte keuze. Of u nu een bijzonder cadeau zoekt of uzelf wilt verwennen met een nieuw sieraad, bij Tanke Visser, uw juwelier in Oldenzaal, bent u aan het juiste adres.

Heeft u een reperatieverzoek of vragen?