Uw goudsmid in Enschede voor vakmanschap

Dé goudsmid in Enschede voor vakmanschap en kwaliteit

Welkom bij Tanke Visser, uw vertrouwde goudsmid en juwelier gevestigd in Oldenzaal. Met trots staan wij al jaren bekend om ons vakmanschap en onze passie voor het creëren en herstellen van kostbare sieraden. Of het nu gaat om het koesteren van herinneringssieraden, het vereeuwigen van vingerafdrukken op unieke stukken, of het perfectioneren van trouwringen, bij ons als goudsmid in Enschede bent u aan het juiste adres.

Dé goudsmid in Enschede met 50 jaar passie voor het vak!

Bij dé juwelier en goudsmid in Enschede, kunt u rekenen op meer dan 50 jaar aan gezamenlijke passie en ervaring in het vak. Onze reis begon in 1992, toen we beiden afstudeerden aan de gerenommeerde vakschool in Schoonhoven. Na drie jaar waardevolle ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven, besloten we in 1995 om dé goudsmid in Enschede op te richten en onze eigen weg in te gaan. Sindsdien hebben we met toewijding en vakmanschap talloze prachtige stukken gecreëerd en gerepareerd voor onze gewaardeerde klanten.

Ervaar maatwerk en persoonlijke aandacht bij dé goudsmid in Enschede

Maatwerk en persoonlijke aandacht staat bij ons, dé goudsmid in Enschede voorop. Uw wensen zijn onze prioriteit, of het nu gaat om het ontwerpen van een uniek sieraad of het herstellen van een dierbaar erfstuk. Elk stuk sluit perfect aan bij uw stijl en persoonlijkheid. Onze diensten omvatten het op maat vervaardigen van sieraden, het herstellen van beschadigde stukken en het uitvoeren van vakkundige reparaties. Bij dé goudsmid in Enschede is alles mogelijk!

Bij dé goudsmid in Enschede komt u niet voor verassingen te staan

We streven naar transparantie en open communicatie met onze klanten. Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden of bij een nadere inspectie van het te repareren sieraad, houden we u volledig op de hoogte en bespreken we eventuele problemen of aanpassingen in detail. Wij houden niet van verrassingen, en we weten dat u dat ook niet doet. Bij het veranderen/omsmelten van sieraden bieden we u de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren of in overleg een uniek ontwerp te laten creëren door ons. In ons atelier vindt u een uitgebreide collectie aan voorbeelden, en eventuele werkzaamheden kunnen in onze goudsmid in Enschede in delen worden uitgevoerd om de kosten te spreiden. De afleveringsdatum van uw gerepareerde, gerestaureerde of veranderde sieraden wordt altijd vooraf met u besproken, zodat u kunt uitkijken naar het eindresultaat.

Onze zorg voor uw sieraden bij de goudsmid in Enschede

Ook begrijpen we de emotionele waarde die uw sieraden kunnen hebben. Daarom nemen we de veiligheid en het vertrouwen van onze klanten uiterst serieus. Alle sieraden blijven veilig in ons atelier tijdens het uitvoeren van werkzaamheden, zodat u met een gerust hart kunt genieten van onze diensten. Deze zorgzame aanpak wordt door onze klanten gewaardeerd, omdat zij weten dat hun kostbare bezittingen in goede handen zijn bij dé goudsmid in Enschede.

Kom langs bij dé goudsmid in Enschede!

Graag nodigen wij u uit om onze winkel te bezoeken, waar u onze uitgebreide collectie sieraden en horloges kunt bewonderen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te verwelkomen, te adviseren en te assisteren bij het vinden van het perfecte stuk dat bij u past. Of u nu op zoek bent naar een uniek geschenk voor een speciale gelegenheid of gewoon uzelf wilt verwennen met een prachtig nieuw sieraad, bij Tanke Visser uw juwelier en goudsmid in Enschede bent u altijd aan het juiste adres!

Heeft u een reperatieverzoek of vragen?